Kleur
Prijs

t/m

Kerstpakketten

De feestdagen staan weer voor de deur, en wat is een betere manier om het seizoen van geven en genieten te vieren dan met geweldige kerstpakketten van La Parada? We hebben alles, van kleine traktaties tot grote luxe - precies wat je nodig hebt om je waardering te tonen aan je geweldige collega's, klanten en partners.

Kerstpakketten boordevol lekkernijen

Klein, maar fijn: onze kleine kerstpakketten zijn als kleine verrassingen vol liefde. Ze zitten boordevol met heerlijke lekkernijen zoals chocolaatjes, smakelijke snacks, en natuurlijk, een goede fles wijn. Perfect om je teamleden mee te laten glimlachen!

Gemiddeld Genieten: als je wat meer te besteden hebt en op zoek bent naar iets dat een grote indruk maakt, zijn onze middelgrote kerstpakketten een schot in de roos. Hierin vind je niet alleen geweldige wijnen en lekkernijen, maar ook een aantal feestelijke versieringen om de kerstsfeer op te vrolijken.

Ultieme Verwennerij: voor de VIP's op je lijst hebben we de ultieme luxe kerstpakketten. Hiermee kun je echt uitpakken, met exclusieve champagne, winterse vuurschaal, BBQ grill of wat dacht je van een mini pizza oven? Als je indruk wilt maken, is dit de weg te gaan!

Dus waar wacht je nog op? Laat La Parada dit jaar je kerstpakketten leveren en maak van de feestdagen een knalfeest voor je team. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen bij het verspreiden van wat feestelijke vreugde. We wachten op je seintje en kunnen niet wachten om te helpen met het verspreiden van wat kerstmagie!