Rugzakken bedrukken

Op zoek naar het perfecte functionele relatiegeschenk voor je bedrijf, merk, personeel, school of vereniging? Bij La Parada bieden we een breed scala aan rugzakken die je kunt laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Van promo rugzakjes tot laptoprugtassen en anti-diefstal rugtassen, we hebben voor elk wat wils.

Promo rugzakjes bedrukken: ideaal voor giveaways

Onze promo rugzakjes zijn perfect voor het uitdelen op evenementen, beurzen of als geschenken voor klanten. Met voldoende ruimte voor je logo of slogan, zijn deze rugzakjes een effectieve manier om je merk te promoten en tegelijkertijd je doelgroep blij te maken.

Laptop rugtassen bedrukken: handig en praktisch

Moet je personeel of studenten vaak hun laptop meenemen? Dan zijn onze laptoprugtassen de ideale keuze. Met aparte compartimenten voor laptops en accessoires, bieden ze comfort en functionaliteit onderweg. En natuurlijk kunnen ze worden bedrukt met je logo voor een professionele uitstraling.

Anti-diefstal rugtassen bedrukken: veiligheid voorop

Veiligheid is belangrijk, vooral onderweg. Daarom bieden we anti-diefstal rugtassen die zijn ontworpen met verborgen ritsen en snijbestendig materiaal om dieven af te schrikken. Bedrukt met je logo, zijn ze niet alleen veilig, maar ook een effectieve promotietool voor je bedrijf of merk.

Bobby rugtassen bedrukken: stijlvol en functioneel

De Bobby rugtassen zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. Met verborgen ritsen, USB-oplaadpoorten en RFID-blokkerende vakken zijn ze perfect voor dagelijks gebruik. En met je logo erop gedrukt, maak je gegarandeerd een goede indruk op je ontvangers.

gerecyclede rugtas bedrukken: duurzaamheid in stijl

Bij La Parada zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid. Daarom bieden we gerecyclede rugtassen aan die je kunt laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Zo kun je niet alleen je merk promoten, maar ook laten zien dat je geeft om het milieu. Een win-win situatie voor iedereen!