Koffers en trolleys bedrukken

Op zoek naar het perfecte functionele relatiegeschenk? La Parada biedt een scala aan trolleys die je kunt laten bedrukken met je logo. Van koffers tot laptop trolleys en business trolleys, we hebben voor elk wat wils.

Koffers bedrukken: ideaal voor reizen

Onze bedrukte koffers zijn perfect voor zakenreizen of vakanties. Met voldoende ruimte en stevigheid bieden ze comfort en gemak onderweg. En met je logo erop gedrukt, maak je gegarandeerd indruk op je zakenpartners of klanten.

Laptop trolleys bedrukken: praktisch en professioneel

Moet je vaak je laptop meenemen naar vergaderingen of conferenties? Dan zijn onze laptop trolleys de ideale oplossing. Met speciale compartimenten voor laptops en accessoires, bieden ze niet alleen bescherming, maar ook een professionele uitstraling met je bedrijfslogo erop.

Reistas trolleys bedrukken: voor avonturiers onderweg

Ga je graag op avontuur? Onze reistas trolleys zijn perfect voor weekenduitstapjes of lange reizen. Met stevige wielen en handige handgrepen zijn ze gemakkelijk te vervoeren. En met je logo erop gedrukt, laat je overal zien wie je bent.

Business trolleys bedrukken: maak indruk op je klanten

Voor zakelijke professionals bieden we elegante en functionele business trolleys. Met ruime compartimenten voor documenten en gadgets, stralen ze professionaliteit uit. En met je logo erop gedrukt, laat je een blijvende indruk achter op je klanten.

Rugzak trolleys bedrukken: veelzijdig en handig

Voor degenen die graag hun handen vrij hebben, bieden we ook rugzak trolleys. Perfect voor zakenreizen of dagelijkse pendeltochten naar het werk. Met verstelbare riemen en genoeg ruimte voor al je benodigdheden, zijn ze een must-have voor onderweg. En natuurlijk kunnen ze worden bedrukt met je logo voor extra merkzichtbaarheid.