Koeltassen en koelboxen bedrukken

Op zoek naar het perfecte zomer relatiegeschenk voor je bedrijf, merk, personeel of vereniging? La Parada biedt een breed assortiment aan koeltassen en koelboxen die je kunt laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Van opvouwbare koeltassen tot flessenkoelers en gerecyclede RPET koeltassen, we hebben voor elk wat wils.

Opvouwbare koeltassen bedrukken: praktisch en handig

Onze opvouwbare koeltassen zijn ideaal voor uitstapjes naar het strand, park of picknick in het bos. Met voldoende ruimte om al je favoriete snacks en drankjes koel te houden, zijn deze tassen een must-have voor de zomer. En het beste van alles? Je kunt ze laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp, waardoor ze een perfect promotiemiddel zijn voor je bedrijf of merk.

Flessenkoeler bedrukken: houd je drankjes koel onderweg

Ga je deze zomer op pad met vrienden of collega's? Dan is een bedrukte flessenkoeler een absolute must-have. Met genoeg ruimte voor een paar flessen wijn of bier, houdt deze koeler je drankjes lekker koel, waar je ook bent. En met je eigen logo of ontwerp erop gedrukt, maak je gegarandeerd indruk op je gasten.

Gerecyclede RPET koeltassen bedrukken: duurzaamheid ontmoet stijl

Bij La Parada zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid. Daarom bieden we een assortiment aan gerecyclede RPET koeltassen die je kunt laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp. Zo kun je niet alleen je merk promoten, maar ook laten zien dat je geeft om het milieu. Een win-win situatie voor iedereen!

Fietskoeltas bedrukken: koel en praktisch onderweg

Voor de sportievelingen onder ons hebben we ook fietskoeltassen die perfect zijn voor lange fietstochten in de zomerzon. Met voldoende ruimte voor snacks en drankjes, en handige bevestigingspunten voor op je fiets, zijn deze tassen een must-have voor elke fietsliefhebber. En natuurlijk kun je ze laten bedrukken met je eigen logo of ontwerp, voor een persoonlijke touch.