Tassen

Bij La Parada kan draagtassen (full colour) bedrukken met een levertijd vanaf slechts 72 uur. Echter, we kunnen ook de shoppers, katoenen draagtassen, etc. volledig bedrukken (voor, achter, zijkant, hengsels) en in je eigen (PMS) kleuren maken. Dus 100% afgestemd op je wensen en design, passend bij je merk of bedrijf. Er zijn geen beperkingen voor wat betreft design of all over ontwerp. Doordat wij direct in China produceren en inkopen ben je verzekerd van de laagste prijs voor bedrukte shoppers.

Opvouwbare boodschappentasjes bedrukken

(Opvouwbare) boodschappentassen bedrukken is een trend, gezien de recente maatregel omtrent het gebruik van plastic tasjes. Bedrukte draagtassen en bedrukte boodschappentassen zijn perfecte reclamedragers waarmee je organisatie of merk vaak en duidelijk onder de aandacht komt.

Ben je op zoek naar give aways die (bijna) dagelijks gebruikt worden en waarmee je ook nog het milieu ontlast? Kies er dan voor om opvouwbare boodschappentasjes te bedrukken. Deze handige bedrukte opvouwbare tasjes zijn makkelijk en snel op te vouwen tot een heel klein meeneemtasje. Deze opvouwbare tasjes met logo leveren wij direct vanuit voorraad. Vanaf kleine aantallen te bestellen tegen de laagste prijzen natuurlijk. Je kunt er ook voor kiezen om de opvouwbare boodschappentasjes geheel in eigen design te ontwerpen. Kies je (milieuvriendelijke) materiaal en stem de opvouwbare tasjes helemaal af op je huisstijl. Je merk of bedrijf zal optimaal verspreid worden in het straatbeeld en lokale winkelcentra.