Paraplu's bedrukken

Bij La Parada begrijpen we het belang van merkidentiteit en het verspreiden van jouw boodschap, zelfs als de regen valt. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het bedrukken van paraplu's met jouw eigen logo of ontwerp. Of je nu op zoek bent naar een opvallend promotiemiddel voor je bedrijf of een uniek relatiegeschenk wilt creëren, wij hebben de perfecte paraplu voor jou.

Paraplu’s met logo

Bij La Parada geloven we in keuzemogelijkheden. Daarom hebben we paraplu’s met logo in verschillende stijlen, maten en kleuren, zodat je zeker de perfecte match vindt voor jouw behoeften. Van een compacte opvouwbare paraplu die gemakkelijk in een tas past tot de ruime stormparaplu die bescherming biedt tegen de zwaarste regenbuien, voor de kleintjes onder ons een kinderparaplu of toch liever een golfparaplu? We hebben het allemaal. Met ons brede scala aan kleuropties, kun je er zeker van zijn dat jouw logo of ontwerp perfect past bij de esthetiek van de paraplu. Je kunt je ontwerp of logo op verschillende panelen laten bedrukken en in meerdere kleuren (full colour).

Als het gaat om het bedrukken van paraplu's, zijn er verschillende belangrijke overwegingen waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je een eindproduct krijgt dat aan je verwachtingen voldoet. Wij zijn specialist op dit gebied, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze op basis van jouw behoeften en doelen. Bel ons vandaag nog voor advies.

Paraplu's bedrukken voor maximale zichtbaarheid in de regen

Een gepersonaliseerde bedrukte paraplu is het perfecte promotieartikel in ons vaak regenachtige land. De ruime bedrukkingsmogelijkheden van een paraplu bieden een uitstekende kans om je merk opvallend te presenteren, zelfs tijdens regenachtige dagen. Geef prachtig bedrukte paraplu's als geschenk aan je klanten, relaties of medewerkers en lever zo een extra stukje service. Plaats ze bij de uitgang van je bedrijf voor bezoekers die huiswaarts keren in de regen - een gebaar waar ze zeker dankbaar voor zullen zijn! Naast bedrukte paraplu's bieden we een assortiment aan andere stijlvolle producten voor regenachtige dagen, zoals poncho's en regenjassen, elk voorzien van je eigen logo. Alles wat je nodig hebt voor effectieve promotie, zelfs in de regen.

Diverse paraplu's bij La Parada

Laat je verrassen door de verschillende modellen paraplu's in het aanbod van La Parada. De bekende klassieke paraplu, maar ook paraplu's die opvouwbaar zijn en die extra bestand zijn tegen een harde wind. Je vindt ze allemaal in onze webshop. En natuurlijk mag de doorzichtige paraplu niet ontbreken. Ideaal om nog wat te zien in de regen. Per type paraplu zie je ons volledige aanbod. Heb je daar hulp bij nodig? Het team van La Parada reageert altijd supersnel via telefoon of per e-mail.

Paraplu's bedrukken met je logo of een all-over print

Laat je paraplu bedrukken met je bedrijfslogo in één kleur tot  vier kleuren of full colour - La Parada regelt het voor je! Op onze productpagina's geven we duidelijk aan welke bedrukkingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Kies ervoor om het logo op één of meerdere panelen te laten bedrukken, of overweeg een paraplu met tekst. Voor extra originaliteit is zelfs een all-over bedrukking mogelijk, zie hiervoor onze custom made paraplu. Maak gebruik van deze mogelijkheden en ontwerp je gepersonaliseerde paraplu. Binnen 24 uur na je bestelling ontvang je een digitale drukproef per e-mail, zodat je precies kunt zien hoe wij de paraplu bedrukken. Zodra het ontwerp volledig naar wens is, gaan we aan de slag.

Eenvoudig paraplu's bestellen

Heb je de perfecte paraplu gevonden? Bij La Parada maken we het bedrukken van paraplu's moeiteloos. Stel eenvoudig je product samen door je keuzes voor kleur, bedrukking en aantal stuks aan te geven. Wij zorgen ervoor dat je logo op de aangegeven plekken wordt bedrukt. Ook in kleine oplages vanaf 10 stuks kun je bij ons paraplu's laten bedrukken. Bekijk de digitale proefdruk die je binnen 24 uur na bestelling ontvangt om te zien hoe de paraplu wordt bedrukt. De verwachte levertijd per product staat duidelijk vermeld. Wil je de paraplu's extra snel laten bedrukken? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen wat mogelijk is.