Gratis proefmodel opvragen

Je hebt bij La Parada de mogelijkheid om een gratis* (onbedrukt) proefmodel/sample op te vragen, dan kan je vooraf de kwaliteit van het artikel goed beoordelen. De spelregels hierbij zijn heel eenvoudig, je betaalt in eerste instantie de stuksprijs van het onbedrukte artikel + de verzendkosten. Als je vervolgens een bestelling plaatst, worden deze kosten volledig vergoed middels een credit nota. Hierdoor is je proefmodel helemaal gratis*. Op iedere productpagina staat een button 'Sample aanvragen' om direct het artikel in het winkelwagentje te plaatsen.

Gelet op bovenstaande regeling is het dus niet mogelijk om proefmodellen retour te sturen, mits vooraf anders overeengekomen. Bij iedere sample bestelling ontvang je van ons altijd een nieuw artikel in een ongeopende verpakking.

* De vergoeding van een proefmodel(len) is gelimiteerd tot max. 10% van de orderwaarde met een max. bedrag van 25,- per bestelling.

Gratis digitale visual

Het fysieke proefmodel is niet bedrukt met je logo, echter als je graag het logo afgebeeld wilt zien op het artikel, dan maken wij gratis een digitale visual van jouw logo op het artikel. Stuur hiervoor je logo in een vector bestandsformaat (.ai of .eps) met je wensen naar logo@laparada.nl en dan sturen wij je een gratis digitale visual toe.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404