Ons profiel

La Parada, we make it yours!

Eind jaren tien van deze eeuw, in 2008 om precies te zijn, is La Parada opgericht. We zijn een familiebedrijf wat zich kenmerkt als innovatief, sociaal, betrokken en onafhankelijk. We hebben een hecht team van werknemers en een wijdvertakt netwerk van trouwe partners en leveranciers in Europa en China. Op het moment van oprichting hadden we al meer dan 15 jaar ervaring in de internationale handel en branche van promotionele artikelen, merchandising en bedrukte relatiegeschenken.

Kenmerkend voor La Parada zijn de langdurige partnerships met zowel klanten als onze toeleveranciers. Wij hechten veel waarde aan samenwerking en zien onszelf graag als verlengstuk van de communicatie-/marketingafdeling van de klant. We denken graag met je mee om het maximale resultaat te behalen uit de inzet van promotionele artikelen en om jou als klant te ontzorgen. Als je zelf graag online wilt winkelen bieden wij je een zoekvriendelijke webshop, echter ons team van enthousiaste collega's staan graag voor je klaar om precies die promotionele artikelen of premiums te zoeken die je nodig hebt!

Expertise

Naast de inmiddels al meer dan 30 jaar opgebouwde expertise is onze no-nonsens mentaliteit onze kracht. Je weet waar je aan toe bent. Door korte communicatielijnen heb je bovendien altijd snel reactie. We zijn gek op dit vak en dit stralen we ook uit. Onze expertise gaat ook verder dan alleen het bedrukken van een relatiegeschenk. Vanwege de vele maatwerk opdrachten die wij sinds onze oprichting hebben gerealiseerd, kunnen wij oprecht zeggen dat we De Specialist zijn op het gebied van custom made relatiegeschenken, merchandise artikelen, premiums en promotionele artikelen.

Afspraak is afspraak

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak, leverdatum is heilig, goede kwaliteit vanzelfsprekend, net als dat stapje extra zetten. Je wordt geholpen door oprecht betrokken mensen met vakkennis, niet door computers of een verstopte klantenservice die alleen online te bereiken is. Het belang van onze klanten staat te allen tijde voorop.

Transparant

We hechten veel aan compliance, veiligheid en eerlijk produceren. Daarom zijn we transparant in alles wat we doen en zijn de certificeringen van je product of opdracht altijd beschikbaar. Tot onze opdrachtgevers behoren (internationale) e-tail & retail ketens, merken en overheidsinstanties. Maar ook start ups, kleinere- en MKB bedrijven weten de weg naar ons te vinden.

One stop shopping & fulfilment

Bij La Parada kun je terecht voor alles wat te maken heeft met promotionele artikelen of merchandising. Bedrukte relatiegeschenken of give aways direct vanuit voorraad vanaf 72 uur voorzien van je logo, of geheel op maat gemaakt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor fulfilment. Wij verzorgen het gehele traject van het moment van bestelling tot verzending en (deel)leveringen. Desgewenst naar meerdere adressen, ook buiten Nederland. Tevens bieden wij de mogelijkheid om artikelen te verpakken en/of op voorraad te houden middels een eigen 24/7 toegankelijk online bestelplatform.

 

Neem contact met ons op

Error 404