Referenties en cases van klanten

La Parada staat voor vakkennis, betrokkenheid en specialisme op het gebied van bedrukte relatiegeschenken, give aways en merchandise artikelen. We houden van ons vak en dat stralen we uit! Een aanpak waarmee wij jaarlijks hard groeien in Nederland en België. Dit doen we natuurlijk samen met onze klanten en partners, die onze flexibele en nuchtere aanpak waarderen. Dit komt tot uiting in de zeer hoge klanttevredenheid. Onze klantenkring bestaat uit een gemêleerd gezelschap van Start Ups, Mama & Papa bedrijven, het MKB, overheidsinstanties, ministeries, retailers, reclamebureaus en internationale (beursgenoteerde) bedrijven. Hier zijn we buitengewoon trots op!

Een klantcase geeft je een goede indruk wat wij ook voor jouw bedrijf (of merk!) zouden kunnen betekenen. Vanwege ons specialisme op het gebied van custom made relatiegeschenken, artikelen volledig in de huisstijl(kleuren), kiezen klanten steeds vaker voor op maat gemaakte gifts. Laat je inspireren en klik hieronder op de getoonde klant cases. Ontdek ook onze Instagram pagina!

 

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404