Gratis een digitale drukproef bij je bestelling

Wij vinden het belangrijk dat je straks na levering tevreden bent met de bestelde artikelen en daarom maken wij altijd gratis een digitale drukproef. Dit is een visuele weergave van jouw logo (of ander artwork) op het artikel. Deze digitale drukproef ontvang je (doorgaans binnen 1 werkdag) per e-mail ter goedkeuring na het plaatsen van je bestelling. Aan de hand hiervan kan je controleren of alles naar wens is. Pas na jouw akkoord op de proef worden de artikelen bedrukt.

In het winkelwagentje kan je meteen je logo uploaden, echter je mag het ook vooraf of achteraf sturen naar logo@laparada.nl.

Gratis een digitale visual vooraf?

Je wilt nog niet meteen bestellen, maar je wilt wel graag je logo afgebeeld wilt zien op het artikel, dan maken wij een gratis digitale visual van jouw logo op het artikel. Stuur hiervoor je logo in een vector bestandsformaat (.ai of .eps) met je wensen naar logo@laparada.nl en dan sturen wij je een gratis digitale visual toe.

Aanleveren logo

Voor een zo mooi mogelijk eindresultaat werken wij met vectorbestanden voor het bedrukken van het logo. Dit is veelal een .eps of een .ai bestandsformaat. Dergelijke bestanden zijn i.i.g. bij de ontwerper van het logo bekend en veelal ook beschikbaar op de marketing-/communicatie afdeling. Bij digitaal drukwerk in CMYK kleuren kan soms ook een .jpg afbeelding volstaan (minimaal 300dpi).

Heb je een ander bestandsformaat en/of vragen, neem dan gerust contact met ons op. In sommige gevallen kunnen we namelijk ook uit de voeten met een ander bestandsformaat, dit beoordelen we graag voor je. Een tekstopdruk kunnen wij overigens zonder vectorbestand naar wens voor je opmaken.

Neem contact met ons op

Error 404