Drinkwaren bedrukken

Op zoek naar een duurzaam en gezond relatiegeschenk voor je bedrijf, merk, personeel of vereniging? Overweeg dan om drinkwaren te laten bedrukken! Bij La Parada hebben we een uitgebreide collectie drinkflessen, thermosflessen, sportflessen, reisbekers en meer, die perfect zijn om te bedrukken met jouw logo of boodschap.

Drinkwaren volledig op maat bedrukt

Met onze geavanceerde bedrukkingstechnieken kunnen we drinkwaren volledig op maat bedrukken, zodat jouw logo of ontwerp perfect tot zijn recht komt. Of je nu kiest voor opvouwbare drinkflessen, thermosbekers of mokken, wij zorgen ervoor dat het resultaat verbluffend is. Zo maak je gegarandeerd indruk met je relatiegeschenk!

Duurzaamheid voorop met herbruikbare drinkwaren

Bij La Parada staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Daarom bieden we een breed scala aan drinkwaren gemaakt van gerecyclede materialen, zoals RPET en roestvast staal. Door te kiezen voor onze duurzame drinkwaren laat je niet alleen zien dat je begaan bent met het milieu, maar ook dat je staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Gezondheid in stijl met bedrukte waterflessen

Met onze waterflessen, thermosflessen en sportflessen moedig je gezond drinkgedrag aan, zowel op kantoor als onderweg. Laat ze bedrukken met je logo en promoot gezondheid in stijl. Of het nu gaat om een lange reis of een intensieve sportsessie, met onze drinkwaren blijft iedereen gehydrateerd en energiek.

Personaliseer jouw eigen drinkfles

Maak je relatiegeschenk extra speciaal door het te personaliseren met namen, initialen of een speciale boodschap. Of het nu gaat om bedrijfspersoneel, klanten of verenigingsleden, een gepersonaliseerd drinkwaren geschenk toont waardering en zorgt voor een blijvende indruk. Kies La Parada voor al jouw bedrukte drinkwaren en maak van jouw geschenk een echte blikvanger!