Klant case QO Amsterdam

Klant actie: Luxe tote bag voor de hotelgasten en als promotie artikel

Het QO Amsterdam hotel is een van de meest bijzondere lifestyle hotels die je maar kunt bedenken. In het splinternieuwe hotel (opgeleverd in 2018) wordt luxe naadloos gecombineerd met circulariteit en duurzaamheid. Bij een bijzonder hotel hoort natuurlijk ook een bijzondere tas. Net als voor de fraaie custom made paraplu's (zie andere klant case), waren duurzaamheid en originaliteit de belangrijkste voorwaarden voor het ontwerp van de tote bag. De tote bag is gemaakt van natuurlijk canvas materiaal in een zware kwalitiet (10 oz / 305 grams), waarmee een langdurig en intensief gebruik gewaarborgd is. Het meest bijzondere is wel de wijze waarop het logo is verwerkt in de tas. De letter 'O' uit het logo is tevens het handvat van de tote bag!

 

Geleverde gifts: Custom Made tote bags

Naast het duurzame materiaal van de tas en de bijzondere wijze waarop het logo onderdeel uit maakt van de functionaliteit van de tote bag, is de tas ook nog eens fraai afgewerkt. De naden aan de binnenzijde zijn netjes gezoomd en gestikt. Naast het korte comfortabele handvat is ook gedacht aan lange hengsels om de tote bag om de schouder te kunnen dragen. Om te benadrukken waar het QO Amsterdam hotel voor staat, zijn op een subtiele wijze twee belangrijke kernmerken van het hotel bedrukt op de tas; 'It's more than a hotel' en op de andere zijde 'It's a way of life'.

De tote bags, geproduceerd in een oplage van 10.000 stuks, worden in iedere hotelkamer opgehangen (tesamen met de geleverde storm paraplu), zie foto boven, voor de gasten. Iedere gast mag de totebag na verblijf mee naar huis nemen als een mooie herinnering aan het verblijf en uiteraard om thuis duurzaam te winkelen met deze fraaie herbruikbare tas! Daarnaast worden de tote bags ingezet voor promotionele doeleinden.

Klantinfo: QO Amsterdam

QO is een nieuw soort lifestyle hotel, ontstaan vanuit een verantwoordelijk naar de wereld om ons heen en de overtuiging dat reizen altijd een plezier mag zijn. QO is een opmerkelijk levend gebouw en één van de meest duurzame hotels van Europa, met een eigen kas op het dak waarin verse producten voor onze menu’s wordt gekweekt. Geniet van de Hollandse keuken in Persijn of de adembenemende uitzichten in onze sky-bar Juniper & Kin terwijl je geniet van een Amsterdams speciaal bier of cocktails gemaakt met lokale ingrediënten.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404