Klant case DIANA Yacht Design

Klant actie: Gift voor relaties - 50-jarig bestaan

Het is 2021 en je bedrijf bestaat 50 jaar, dat wil je uiteraard graag samen vieren met je gewaardeerde klanten. De coronacrisis maakte dat helaas onmogelijk, maar toch bedacht Diana Yacht Design samen met La Parada een mooi geschenk in de vorm van op maat gemaakte sokken. De sokken zijn gebreid in een eigen ontwerp van Diana Yacht Design, voorzien van een full color bedrukte wikkel en verpakt in een op maat gemaakt brievenbusdoosje. Diana Yacht Design bedacht hierbij een grappige verwijzing naar de vervelende (corona) situatie door een bedrukt kaartje bij te sluiten met de tekst 'IT SOCKS, NOT SEEING YOU'. Een attente actie om het contact met de klant te onderhouden en ze een hart onder de riem te steken, verlangende naar betere tijden om elkaar weer persoonlijk te kunnen ontmoeten.

 

Geleverde gifts: Custom Made geweven sokken

Bij onze klanten is gebleken dat sokken harstikke leuk zijn om weg te geven als geschenk bij een gelegenheid of als premium of merchandise artikel in te zetten. Bijna elk ontwerp is namelijk mogelijk, dus laat je creativiteit de vrije loop! De gebreide sokken zijn van een goede kwaliteit en bijzonder comfortabel. Voor iedere doelgroep is er wel een sok te ontwerpen; een casual sok voor dagelijks (zakelijk) gebruik, een extra warme huissok met anti-slip zool of een sport- of yoga sok. Ook qua materiaalkeuze is bijna alles mogelijk; (organisch)katoen, bamboe en ook van gerecyclede materialen zoal RPET. Maak het geschenk compleet door de sokken te voorzien van een full color kopkaartje of wikkel. Daarnaast zijn de sokken ideaal om in te zetten als brievenbus geschenk. Wij kunnen namelijk ook het brievenbusdoosje op maat voor je maken, de sokken verpakken en huis aan huis voor je versturen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Klantinfo: DIANA Yacht Design

Diana Yacht Design is an independent naval architecture and design company based in the Netherlands. More than 70 superyachts bearing the DIANA name have set sail over the past 50 years. Our expertise spans across all yacht design and engineering disciplines, delivering a unique one-stop design experience. Diana Yacht Design opened its doors in Amstelveen, the Netherlands, in 1971. Over the past 50 years, we’ve lived up to our Dutch maritime heritage, developing award-winning naval architecture and engineering for some of the world’s most exciting superyacht projects. Versatility defines our portfolio. From 80’ pocket explorers to 100+ metre custom superyachts, famous conversions such as the 77-metre explorer yacht Legend to innovative support vessels like the YXT 24 Evolution. We offer an ideal synergy of innovative design, naval architecture and engineering, accommodating even the most challenging wishes.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404