Kleur
Merk

Custom made zadelhoesjes

Op zoek naar een opvallend promotiemiddel voor jouw bedrijf of guerilla marketingacties? Ontdek onze custom made zadelhoesjes, volledig bedrukt en op maat gemaakt voor jouw merk. Met zadelhoesjes op maat kun je jouw logo of boodschap op een unieke manier onder de aandacht brengen, waar je ook gaat.

Zadelhoesjes op maat gemaakt

Bij La Parada begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is, en daarom bieden we zadelhoesjes die volledig passen bij jouw huisstijl en boodschap. Of je nu kiest voor opvallende kleuren, een gedurfd ontwerp of juist een subtielere benadering, wij zorgen ervoor dat jouw zadelhoesjes de uitstraling hebben die perfect past bij jouw merk.

  • Uitvoering; traditionele zadelhoesjes, reflecterende zadelhoesjes om op te vallen in het donker of speciale waterbestendige zadelhoesjes
  • Materialen; van polyester 210D of 210T en van gerecycled RPET materiaal voor een duurzame keuze
  • Kleuren; keuze uit vele standaard kleuren en ook in je eigen PMS / Pantone huisstijlkleur
  • Bedrukking; van 1 kleur opdruk tot een full color all-over opdruk
  • Verpakking; per stuk verpakt of in bulk opdat je bijdraagt aan minder plastic afval

Volledig bedrukte zadelhoesjes voor maximale impact

Wil je dat jouw boodschap echt opvalt? Kies dan voor volledig bedrukte zadelhoesjes! Onze hoogwaardige druktechnieken zorgen voor een heldere en duurzame bedrukking die de aandacht trekt van voorbijgangers. Of je nu jouw logo, slogan of een creatief ontwerp wilt laten drukken, wij zorgen ervoor dat jouw zadelhoesjes gezien worden.

Zadelhoesjes, de ideale keuze voor bedrijven en guerilla marketingacties

Of je nu op zoek bent naar een effectief promotiemiddel voor jouw bedrijfsevenementen, beurzen, festivals of als onderdeel van een guerilla marketingcampagne, custom made zadelhoesjes zijn de ideale keuze. Ze zijn niet alleen praktisch voor fietsers, maar ook een slimme manier om jouw merk onder de aandacht te brengen op een originele en opvallende manier.

Zadelhoesjes op maat gemaakt voor jou

Bij La Parada staan we klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van de perfecte custom made zadelhoesjes voor jouw bedrijf of marketingactie. Ons ervaren team adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden en helpt je bij het creëren van zadelhoesjes die volledig aansluiten bij jouw wensen en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het maken van een onvergetelijke indruk met custom made zadelhoesjes!