Kleur
Merk

Custom made koeltassen

Op zoek naar een uniek relatie- of zomergeschenk voor jouw bedrijf en personeel? Bij La Parada bieden we op maat gemaakte koeltassen aan die perfect passen bij jouw behoeften. Met onze custom made koeltassen ben je verzekerd van kwaliteit en functionaliteit, terwijl je tegelijkertijd je bedrijfslogo kunt laten bedrukken voor maximale merkzichtbaarheid.

Personaliseer je koeltas naar wens

Bij La Parada begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan opties om je koeltas naar wens aan te passen. Kies uit verschillende kleuren, formaten en ontwerpen om een koeltas te creëren die perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Met onze op maat gemaakte koeltassen kun je je logo op een opvallende manier presenteren, waardoor je merk nog meer opvalt, waardoor ze een geweldig relatie- of zomergeschenk zijn voor jouw relaties of personeel. Of het nu gaat om een dagje aan het strand, een picknick in het park of gewoon om de lunch koel te houden op het werk, onze koeltassen zijn praktisch en stijlvol.

Koeltassen bedrukken

Onze koeltassen zijn niet alleen functioneel, maar ook volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Kies de kleur, het formaat en het ontwerp dat het beste past bij de identiteit van jouw bedrijf. Door je logo op de koeltassen te bedrukken, geef je niet alleen een handig geschenk, maar versterk je ook de merkidentiteit van je bedrijf bij je klanten of medewerkers.

Promoot je bedrijf, verwen je Personeel

Onze koeltassen zijn niet alleen praktisch, maar ook een krachtig marketinginstrument. Door je bedrijfslogo op de koeltas te laten bedrukken, promoot je je bedrijf telkens wanneer de tas wordt gebruikt. Bovendien toon je je waardering voor je personeel door ze een geschenk te geven dat zowel nuttig als stijlvol is. Of het nu gaat om een dagje strand, een picknick in het park of gewoon om de lunch koel te houden op het werk, onze koeltassen zijn de perfecte metgezel. Met onze koeltassen bedrukt met logo geef je een geschenk dat zowel nuttig als opvallend is. Je personeel zal het waarderen dat je aan hun comfort hebt gedacht tijdens warme zomerdagen, terwijl je tegelijkertijd je bedrijfsnaam en logo promoot, zelfs als ze onderweg zijn.

Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Bij La Parada streven we naar niets minder dan de beste kwaliteit en duurzaamheid. Onze custom made koeltassen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden met zorg bedrukt met jouw logo. Zo ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en je bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigt.

Kies voor op maat gemaakte koeltassen van La Parada en maak indruk op je personeel en klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.