Kleur
Merk

Custom made handwaaiers

Op zoek naar een verfrissend relatiegeschenk dat echt opvalt? Ontdek onze custom made handwaaiers, perfect voor het versterken van jouw bedrijfsimago. Met een handwaaier op maat gemaakt in jouw eigen huisstijl maak je gegarandeerd indruk. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een promotiecampagne of gewoon een blijk van waardering aan klanten en medewerkers, een gepersonaliseerde handwaaier met jouw logo is de ideale keuze.

Handwaaiers op maat gemaakt; jouw unieke relatiegeschenk

Bij La Parada begrijpen we dat jouw merk uniek is, en daarom bieden we handwaaiers die volledig passen bij jouw huisstijl. Met een breed scala aan kleuren, materialen en ontwerpen kun je een handwaaier samenstellen die perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp of een eigentijdse look, wij zorgen ervoor dat jouw handwaaiers de uitstraling hebben die jouw merk verdient.

  • Materialen; kunsstof, hout en bamboe
  • Personalisatie; waaier volledig bedrukt aan 1- of 2 zijden en optioneel een opdruk op het handvat

Handwaaiers bedrukken voor maximale zichtbaarheid

Wil je dat jouw logo overal gezien wordt, zelfs op warme dagen? Laat dan jouw handwaaiers bedrukken met jouw logo! Onze hoogwaardige druktechnieken zorgen voor een heldere en duurzame bedrukking die niet vervaagt, zelfs niet na veelvuldig gebruik. Met jouw logo prominent op de handwaaiers gedrukt, creëer je een krachtig marketinginstrument dat jouw merk onder de aandacht brengt, waar je ook gaat.

Custom made handwaaiers; de perfecte keuze voor je merk of bedrijf

Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, custom made handwaaiers zijn een slimme investering in jouw merkimago. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een subtiele manier om jouw bedrijfsidentiteit te versterken. Geef ze als geschenk aan klanten en medewerkers, deel ze uit op beurzen en evenementen, of gebruik ze als onderdeel van een promotieactie. Met handwaaiers op maat gemaakt ben je altijd voorbereid op warm weer, terwijl je tegelijkertijd jouw merk in de schijnwerpers zet.

Handwaaiers op maat gemaakt voor jou

Bij La Parada staan we klaar om jou te helpen bij het creëren van de perfecte custom made handwaaiers voor jouw merk of bedrijf. Ons ervaren team adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden en helpt je bij het ontwerpen van handwaaiers die aan al jouw wensen voldoen. Van het kiezen van de juiste kleuren tot het toevoegen van jouw logo, wij zorgen ervoor dat jouw handwaaiers helemaal bij jouw merk passen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het maken van een verfrissende indruk met custom made handwaaiers!