Klant case QO Amsterdam

Klant actie: Paraplu voor de hotelgasten en als merchandise artikel

Het QO Amsterdam hotel is een van de meest bijzondere lifestyle hotels die je maar kunt bedenken. In het splinternieuwe hotel (opgeleverd in 2018) wordt luxe naadloos gecombineerd met circulariteit en duurzaamheid. De eisen die aan de (storm) paraplu gesteld werden waren dan ook duidelijk in lijn met de visie van het hotel; kwaliteit, beleving en duurzaamheid stonden voorop. Het resultaat mag er zijn; een kwalitatief hoogwaardige, en daarmee duurzame, paraplu die ook daadwerkelijk beleving biedt door het supermooi ontworpen binnendoek met een aaneenschakeling van de typische Amsterdamse grachtenpandjes.

 

Geleverde gifts: Custom Made paraplu's

De storm paraplu voor QO Amsterdam heeft een zeer solide constructie voor jarenlange bescherming tegen het soms ruwe/natte Hollandse weer, en is voorzien van een 2-laags doek. Het buitendoek is geproduceerd in een van de huisstijlkleuren (donkerblauw) met daarop subtiel het QO Amsterdam logo bedrukt. Het binnendoek is all-over in full color bedrukt met een aaneenschakeling van de typische Amsterdamse grachtenpandjes.

Klantinfo: QO Amsterdam

QO is een nieuw soort lifestyle hotel, ontstaan vanuit een verantwoordelijk naar de wereld om ons heen en de overtuiging dat reizen altijd een plezier mag zijn. QO is een opmerkelijk levend gebouw en één van de meest duurzame hotels van Europa, met een eigen kas op het dak waarin verse producten voor onze menu’s wordt gekweekt. Geniet van de Hollandse keuken in Persijn of de adembenemende uitzichten in onze sky-bar Juniper & Kin terwijl je geniet van een Amsterdams speciaal bier of cocktails gemaakt met lokale ingrediënten.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404