Klant case ANWB

Klant actie: Gratis ANWB praatpaal luchtbed bij pech onderweg

Na het bericht in 2017 dat het gele icoon in het Nederlandse wegenlandschap zou gaan verdwijnen, ontstond er een ware run op de verkoop die daarna volgde. Binnen 30 minuten waren de eerste 500 praatpalen á 299,- euro per stuk uitverkocht. Hoe leuk is het dan om in 2019 de praatpaal te herintroduceren in de vorm van een luchtbed! Middels een leuke Facebook actie worden momenteel de 1e 100 exemplaren (van de in totaal 3350 stuks) weggegeven door de ANWB en andere acties volgen nog op het moment van schrijven.

 

Geleverde gifts: Custom Made luchtbedden

Voor deze opdracht hebben wij in samenwerking met de ANWB een luchtbed ontworpen met daaraan de bekende lange 'oren' van de praatpaal. Hiermee wordt op een grappige manier de praatpaal nieuw leven ingeblazen, of beter gezegd opgeblazen. Het luchtbed is geproduceerd in de huisstijlkleur geel van de ANWB. Het ANWB logo is daarbij mooi zichtbaar op de bovenkant van het luchtbed bedrukt. Het grote oppervlak van het luchtbed is daarmee goed benut als een mooie reclamedrager. Ook de telefoon symbolen op de 'oren' zijn uiteraard niet vergeten om de praatpaal weer echt tot leven te brengen.

Klantinfo: ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404