Klant case GVB

Klant actie: Promotionele doeleinden en geschenkje voor kinderen

Een ritje in de Amsterdamse tram is nog nooit zo leuk geweest. Middels een sticker op het raam in de tram van het inmiddels zeer populaire #GVBeestje eet je gewoon de voorbijgangers op! Het is een soort van pacman in 't echt, bedacht door de Rotterdamse ontwerper Daniel Disselkoen. De zogeheten beestjes vind je in bijna alle trams. La Parada had de eer om het beestje tot leven te brengen in de vorm van een custom made pluche knuffel. Wil je weten hoe het werkt? Zie hier de grappige video van het GVBeestje op YouTube.

Update: In 2021 heeft GVB n.a.v. de positieve reacties op de knuffels ook nog eens 3.000 knuffel sleutelhangers op maat laten maken van het #GVBeestje. Deze worden ingezet als merchandise artikel in de GVB shop.

 

Geleverde gifts: Custom Made pluche knuffels

De GVB, het gemeentelijk vervoersbedrijf van Amsterdam, wilde de reiservaring van de reiziger verbeteren. Het bescheiden en simpele spelletje, om de reiziger meer om zich heen te laten kijken, 'liep uit de hand' en vanwege het succes wilde de GVB het beestje tot leven brengen om in te kunnen zetten voor promotionele doeleinden en als geschenk voor kinderen. Qua ontwerp zijn we begonnen met de platte sticker zoals het GVBeestje op de tramruit is geplakt. Op basis hiervan werd een eerste sample gemaakt en vervolgens was er een betrokken GVB medewerker die een GVBeestje had gehaakt. Aan de hand van deze 2 invalshoeken kwam het #GVBeestje in de vorm van het pluche knuffel tot leven. In totaal zijn er 3.000 knuffels op maat gemaakt voor de GVB, voorzien van geweven label met daarop het logo van de GVB en de bekende tag #GVBeestje.

Klantinfo: GVB

De GVB is door en door Amsterdam. We dragen bij aan de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en omgeving. Reizigers staan centraal in alles wat we doen. GVB heeft een rijke historie en is al meer dan 119 jaar verbonden met de hoofdstad. Onze medewerkers staan dag en nacht klaar. We behoren met ongeveer 5.000 medewerkers, uitzendkrachten en externen tot de grootste werkgevers van Amsterdam – en bij de vijf beste werkgevers van Amsterdam. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404