Klant case Sweco

Klant actie: Zomer gift voor al het personeel

Sweco Nederland wilde haar ca. 1900 medewerkers in de zomer van 2017 extra belonen voor hun inzet middels een praktisch zomergeschenk in de vorm van een groot strandlaken. Hieraan was meteen een leuke actie gekoppeld waarmee je te gekke prijzen kon winnen. De opgave was om die zomer een foto in te sturen, via de social media kanalen met de hashtag #zomervansweco, waarin het Sweco strandlaken centraal stond. De actie was een groot succes, af te meten aan het zeer grote aantal leuke en originele foto’s die online staan onder deze hashtag.

Toevoeging: N.a.v. deze geslaagde actie volgde ook de opdracht van Sweco Belgium voor 1000 identieke strandlakens om uit te delen tijdens het nieuwjaarsfeest van 2019.

 

Geleverde gifts: Custom Made geweven handdoeken

Voor deze opdracht hebben wij bij onze textielfabriek in Spanje strandlakens laten weven op basis van een luxe 500 grams katoen kwaliteit, in het formaat van 100 x 170 cm. Het garen is hierbij afgestemd op de eigen PMS huisstijlkleur met het logo geweven over de gehele handdoek. I.v.m. de uitleg van de actie, en om het als geschenk uit te kunnen delen, hebben we ook een kartonnen wikkel/banderol laten maken met hierop een all-over FC opdruk. Direct vanaf de fabriek zijn de bandrols om de handdoek bevestigd en per stuk verpakt. Om de distributie in NL naar de 1900 medewerkers te vereenvoudigen hebben we voor Sweco de zending opgesplitst en verzonden naar de 8 vestigingen in Nederland.

Klantinfo: Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 14.500 medewerkers in Europa, bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is Europa’s grootste ingenieursadvies- en architectenbureau, met een omzet van circa 1,7 miljard euro.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404