Klant case BMT Group

Klant actie: Custom made giftbozen voor het personeel wereldwijd

Wereldwijd hebben in 2020 en 2021 veel mensen hinder ondervonden van Covid-19; er was vooral veel minder persoonlijk contact, zowel privé als op het werk. De BMT Group leeft in deze moeilijke tijden mee met hun personeel en daarom wilden ze hen graag verrassen met een mooi geschenk. Middels de slogans ‘let’s reconnect & recharge’ en ‘stronger together’ zijn alle 6.500 medewerkers wereldwijd verrast met een custom made giftbox! Dit alles resulteerde in mooie samenkomsten op alle 24 locaties in de wereld, waarbij als kers op de taart de giftboxen persoonlijk werden uitgereikt. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, zie hier een indrukwekkende videorapportage op YouTube.

Update 2022: Dat ook de BMT Group zeer tevreden was over de samenwerking in 2021, blijkt uit hun besluit om dit project in 2022 een vervolg te geven! La Parada levert vanaf 2022 giftboxen aan alle nieuwe personeelsleden van de BMT Group wereldwijd.

 

Geleverde gifts: Custom Made giftboxen met 7 custom made gifts

BMT heeft La Parada gevraagd een geschenkdoos samen te stellen met daarin o.a. een groot custom made strandlaken, een op maat gemaakt draadloze oplader (in de vorm van een tandwiel), een glazen drinkfles, een drinkglas, geheel op maat gebreide sokken, een custom made A5 notitieboek en een rondom bedrukte balpen. Alle artikelen hebben raakvlakken met de slogan ‘let’s reconnect & recharge’ en dat is op een originele wijze vorm gegeven door het bijsluiten van een grote FC geprinte kaart, opgesteld in 12 verschillende talen en verpakt in een op maat gemaakte giftbox.

Klantinfo: BMT Group

BMT Group is an industrial, family-owned holding company that invests in high precision machining companies with market leadership positions. BMT’s DNA consists of achieving operational excellence in delivering the highest quality products in the most competitive conditions. BMT aims for partnerships in driving customer intimacy for long term projects. We aim to achieve continuous profitable growth in our portfolio companies.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404