Klant case PontMeyer

Klant actie: Promotionele actie

Om de verkopen van de bouwmaterialen een extra impuls te geven heeft PontMeyer een leuke najaarsactie opgezet met de inzet van gerecyclede (RPET) bandana's. Bij een afhaalorder van boven de euro 200,- ontvang je een originele bandana cadeau! De bandana of kol is een mooie reclamedrager, immers de buitenzijde is volledig in de huisstijl van PontMeyer bedrukt, inclusief het logo. Zo draagt de bandana of kol ook bij aan de naamsbekendheid van PontMeyer. De bandana is bovendien op vele manieren te dragen; o.a. als hoofdband, kol, sjaal, polsband, bivakmuts, beanie, mond-/neusmasker, etc. Een multifunctioneel premium, relatiegeschenk of giveaway! La Parada heeft deze mooi opdracht mogen verzorgen en ook zorg gedragen voor de distributie. Zo hebben wij ook de verdeling en verzending van de 12.000 bandana's verzorgd naar de 48 vestigingen van PontMeyer.

 

Geleverde gifts: Custom Made bandana's van gerecycled RPET materiaal

Steeds meer bedrijven hechten belang aan duurzame relatiegeschenken of give aways, zo ook PontMeyer. De bandana's zijn namelijk gemaakt uit gerecycled plastic (RPET materiaal). Ook aan de verpakking is gedacht; in plaats van een plastic verpakking zijn de bandana's opgerold en voorzien van een kartonnen banderol. Op de banderol is naast een instructie ook het logo van PontMeyer bedrukt. De opdruk op de banderol is namelijk helemaal naar eigen wens te bedrukken.

Klantinfo: PontMeyer

PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren. Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit. PontMeyer heeft 48 vestigingen met een drive-in afhaalcentrum.

Custom made relatiegeschenken voor jouw bedrijf?

Wil je ook custom made relatiegeschenken - of op maat gemaakte incentives en promotionele artikelen – inzetten om je merk, bedrijf of product te promoten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast het gehele traject van idee tot en met de levering kunnen wij ook fulfilment en warehousing voor je verzorgen. Dit kan desgewenst voor bestemmingen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Error 404